Svatební catering

Po ženichovi a nevěstě, po výběru místa a dobrého fotografa, je nejdůležitější pečlivý výběr svatebního cateringu. Na většině míst mají svoji restauraci, která se o vše postará. Ve většině případů Vám ani nic jiného nezbývá, jiného kuchaře by do své kuchyně nepustili. Proto při výběru místa zvažujte také kvalitu místní kuchyně. Udělejte si výlet, zajděte si na oběd a zjistěte, jak vlastně vaří. Samozřejmě svatební menu je specifické a každá restaurace ho připravuje jinak než polední menu. Ale i rychlý oběd vám může prozradit, jak si kuchyně stojí. Když se potom domluvíte na svatebním menu, nechejte si připravit ochutnávku. Většina dobrých restaurací tuto možnost nabízí. Pro ty menší je náročné připravit jednu porci svíčkové, tak si sem zajděte prostě ještě na jednu večeři.
Jsou ale místa, kde kuchyně k dispozici není. Tady nastupuje profesionální catering. Většinou se snažíme vybírat z již ověřených dodavatelů, ale pokud jedeme daleko, zkoušíme hledat někoho místního. Tím se hodně sníží náklady. Podívejte se na recenze a akce, co již připravovali. Design jídel, servírování i založení rautu vám prozradí, na jaké úrovni jejich služby  jsou. Každý slušný caterign by měl v ceně služby zajistit veškeré nádobí, stoly a vybavení pro raut, dostatek personálu, který bude po celou dobu k dispozici. Vy se v podstatě nemusíte o nic starat, cateringová firma se postará o nápoje, jídlo i sladký bar.
Pokud hledáte svůj catering můžete se inspirovat mezi našimi partnery, ZDE.